به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان زاهدان، پس از انتشار کلیپی در فضای مجازی مبنی بر استفاده از آرد فاسد شده در یک واحد نانوایی در زاهدان، حسنعلی ارجمندی معاون برنانه ریزی وتوسعه فرمانداری از خط تولید، بسته بندی و نحوه توزیع آرد در کارخانه آرد نشاطی بازدید بعمل آورد.
گفتنی است ارجمندی ضمن بازدید از بخش های مختلف و بررسی چگونگی کنترل کیفیت آرد تولید شده گفت: آرد تولید شده در این کارخانه پس از تولید به صورت استاندارد دپو وانبار می شود و کمتر از 24 ساعت در شبکه توزیع قرار می گیرد و در اختیار واحدهای خبازی و نانوایی ها قرار می گیرد.
این مقام مسئول افزود: اکیپیهایی متشکل از کارشناسان مرکز بهداشت، سازمان صمت و اتحادیه آرد و نان با حضور در واحدهای نانوایی از محل دپوی آرد در این واحدهای خبازی نیز بازدید می کنند.