<span></span><span>به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان زاهدان، جلسه کارگروه گندم، آرد و نان شهرستان زاهدان به ریاست ابوذر مهدی نخعی فرماندار شهرستان زاهدان و با حضور محمدرضا سرگزی مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان و مجتبی شجاعی مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری در محل سالن اجتماعات شهید حاج قاسم سلیمانی فرمانداری برگزار گردید. </span><span>فرماندار زاهدان در این جلسه در خصوص ساعت پخت نانوایی ها بیان داشت: ساعت پخت نانوایی هایی که افزایش سهمیه داشته اند افزایش خواهد یافت و تمامی واحد های خبازی بر اساس بنر اعلام ساعت پخت جدید نصب شده در هر واحد خبازی ، پخت خواهند کرد. </span><span>نخعی افزود: این فرمانداری و اعضای کارگروه در راستای نظارت بر ساعت دقیق پخت، از نانوایی ها بازدید خواهند داشت همچنین تشدید بازرسی ها نیز در دستورکار خواهدبود. </span><span>در این جلسه همچنین مقرر گردید مجتمع های نان به صورت ثابت از ۷ صبح تا ۹شب پخت داشته باشند . </span><span>فرماندار زاهدان در ادامه افزود: فعالیت مجدد کارخانه های آرد غیر فعال شهرستان در دستور کار خواهد بود. </span>